Publicat la: 12.02.2018. 19:32 / 1.763 views

CRIMĂ ÎN CARTIERUL TITULESCU. FĂPTUITORUL ERA CONSUMATOR DE DROGURI

Incident şocant în cartierul Nicolae Titulescu din Buzău. Un tânăr de 22 ani care locuia cu unchiul său, a comis o faptă abominabilă duminică seară. Tânărul, cunoscut consumator de droguri, şi-a ucis unchiul după ce l-a înjunghiat cu sânge rece şi l-a desfigurat în bătaie. Mătuşa sa a scăpat că prin minune, după ce a fost înjunghiată şi bătută.

crima 2Tragedia s-a produs duminică seară într-o casă de pe stradă Dimitrie Cantemir din cartierul Nicolae Titulescu. Scandalurile nu mai conteneau în familia băiatului, din cauza patimii drogurilor în care tânărul căzuse de câţiva ani. Vecinii spun că băiatul fusese abandonat de părinţi la Buzău după ce s-au despărţit. Unchiul său, fost cadru militar ieşit la pensie, îi reproşa adesea că îşi distruge viaţa iar duminică seară tânărul a răbufnit şi a simţit nevoia să se răzbune. După ce şi-a înjunghiat unchiul cu un cuţit în zonă gâtului furia tânărului nu s-a potolit. A continuat minute bune să lovească victimă căzută la pământ într-o baltă de sânge.

Femeia care trăia în concubinaj cu unchiul băiatului a scăpat doar după ce s-a refugiat în curtea vecinilor.

După comiterea crimei, tânărul s-a speriat şi a fugit într-un parc, spre disperarea vecinilor.

 Asasinul a fost prins de jandarmi în Parcul Crâng, lângă Conacul Trandafiror, la o oră după ce a comis crima.

Tânărul riscă 25 de ani de închisoare pentru crimă cu premeditare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!