Publicat la: 29.12.2015. 20:13 / 1.348 views

CRIMĂ DIN GELOZIE LA RM. SĂRAT. FEMEIE UCISĂ DE FOSTUL SOŢ, ÎN CASA CONCUBINULUI

Femeia de 44 de ani era despărţită de soţul său de mai multe luni. A plecat de la Podgoria, acolo unde şi-a lăsat bărbatul şi fiica, pentru a se muta la Râmnicu Sărat, în locuinţa concubinului.

crima casaAseară, fostul soţ împreună cu fiica de 12 ani au mers în vizită la mamă. Acasă era şi concubinul şi împreună au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, femeia s-a retras cu fostul soţ într-o camera unde au întreţinut relaţii sexuale, iar concubinul a rămas cu fiica celor doi într-o altă încăpere. După consumarea actului sexual, victima a revenit la concubin. Într-un acces de gelozie, fostul soţ a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie.

Întreaga scenă s-ar fi petrecut în faţa copilei de 12 ani şi a concubinului, însă nimeni nu a anunţat poliţia. Abia dimineaţă, concubinul şi-ar fi anunţat o colegă despre nenorocirea care s-a petrecut în casa lui, iar aceasta a anunţat poliţia.

Concubinul femeii obişnuia să bea, dar nu era un om violent. Mergea des la biserică şi chiar intenţiona să o ia de soţie pe femeia ucisă.

Poliţiştii l-au reţinut deja pe fostul soţ, anchetat pentru omor. Procurorii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii s-a petrecut crima şi dacă minora a fost martora scenelor petrecut noaptea trecută în casa din Râmnicu Sărat.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!