Publicat la: 16.05.2017. 17:51 / 1.046 views

COPII PIERDUŢI, GĂSIŢI DE POLIŢIŞTII LOCALI. PĂRINŢII SUNT ATENŢIONAŢI

Un fenomen îngrijorător a fost remarcat în ultima perioadă de poliţiştii locali. Numai în ultimele zile, agenţii au descoperit pe străzile din Buzău minori care, lăsaţi nesupravegheaţi, au ajuns în diferite zone ale municipiului şi s-au rătăcit. Poliţiştii locali i-au predat părinţilor, însă nu fără a le atrage atenţia acestora să îşi supravegheze micuţii cu atenţie.

ratacitÎn ultima perioadă, poliţiştii locali au găsit pe străzile din municipiu, sau au fost sesizaţi cu privire la minori care au plecat de acasă şi s-au rătăcit. Imediat după ce au reuşit să afle câteva elemente despre identitatea lor, poliţiştii locali i-au predat celor în grija cărora se aflau.

Cel mai mic dintre copiii pierduţi, este o fetiţă care a plecat de acasă şi a fost găsită de poliţiştii locali la un loc de joacă. De asemenea, un băiat a fost găsit într-un autobuz, iar poliţiştii locali au descoperit de unde fugise.

Poliţiştii locali atrag atenţia părinţilor să îşi supravegheze cu atenţie copiii pentru a ca aceştia să nu devina victime ale unor tragedii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!