Convocare ”de îndată” a CLM. Noul contract de salubrizare va fi semnat săptămâna viitoare

Convocare ”de îndată” a CLM. Noul contract de salubrizare va fi semnat săptămâna viitoare

Prima şedinţă extraordinară ”de îndată” a CLM se va desfăşura mâine, 3 februarie, de la ora 9. Pe ordinea de zi figurează noul contract de salubrizare, care urmează să fie semnat săptămâna viitoare. Operatorul care a câştigat licitaţia va investi sume importante în achiziţionarea de noi autospeciale şi utilaje.

Viceprimarul Ionuț  Apostu a convocat pentru mâine, 3 februarie, prima ședință ”de îndată” din acest an a Consiliului Local Municipal.

Societatea de salubrizare urmează ca, în acest interval de timp, să-şi îmbunătăţească înzestrarea tehnică cu aproximativ 30 de autogunoiere şi utilaje specifice noi, precum şi cu mijloace fixe.

Tarifele cu care societatea a intrat în procedura de licitaţie, şi pe care a câştigat-o, rămân neschimbate pentru un timp, apoi vor fi modificate.

De la începutul lunii martie va fi declanşată o campanie de conştientizare a populaţiei, privind importanţa colectării separate a deşeurilor menajere.

Proiectul de hotărâre va fi supus mâine aprobării consilierilor municipali, convocaţi în şedinţă extraordinară ”de îndată” a Consiliului Local Municipal.

Şedinţa va fi transmisă live pe site-ul Primăriei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și