Continuă proiectele de infrastructură, la Vernești. Trei ulițe care n-au văzut niciodată asfaltul, sistematizate

Continuă proiectele de infrastructură, la Vernești. Trei ulițe care n-au văzut niciodată asfaltul, sistematizate

Asfaltări chiar înainte de Ziua Națională, la Vernești. Edilii din comună au alocat bani de la bugetul local pentru sistematizarea a trei străzi din preajma cimitirului, ulițe care, de altfel, nu văzuseră niciodată astfaltul. Primarul Daniel Năstase promite o campanie amplă de lucrări edilitare, din primăvară.

Reîntors la muncă, după ce a reușit să depășească un moment teribil, primarul Daniel Năstase a reluat deja campania de lucrări edilitare din Vernești. Pe final de noiembrie, edilul-șef a alocat bani din bugetul local pentru asfaltarea a 3 ulițe din comună, drumuri importante, întrucât duc către cimitirul din comună. Lucrările, spun constructorii, vor fi finalizate înainte de Ziua Națională și se vor relua în primăvară, atunci când în Vernești va fi demarată o amplă campanie de asfaltare.

DE altfel, unul dintre obiectivele principale ale actualului mandat, pentru Daniel Năstase, vizează asfaltarea tuturor drumurilor din comună. Un alt proiect la fel de important este extinderea rețelei de gaze, în întreaga comună, obiectiv încă în derulare, dar care va fi reluat tot din primăvară. Deocamdată, edilii s-au lovit de birocrație, dar și de reticența operatorului rețelei. Nu vor fi uitați nici pietonii, existând și un proiect ce vizează amenajarea de trotuare pe mai multe sectoare.

Fondurile planului de lucrări edilitare pe care și l-au impus edilii din comuna de lângă Buzău vor veni atât din programele naționale, cât și din cele europene. Există, de asemenea, și proiecte finanțate de la bugetul local.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și