Consumul de droguri, „prevenit” doar cu doi specialiști. Unul dintre specialiștii antidrog este șeful instituției

Consumul de droguri, „prevenit” doar cu doi specialiști. Unul dintre specialiștii antidrog este șeful instituției

În timp ce în diverse medii se vorbește despre un fenomen care a luat amploare, la Buzău, consumul de droguri în școli este „prevenit” doar cu doi specialiști.

Situația a fost scoasă la iveală de către prefectul Buzăului, Daniel Țiclea, cel care a declarat, într-o emisiune la Campus TV, că Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog – Buzău funcționează la jumătate din capacitate, respectiv un șef și un angajat.

În legătură cu același subiect, prefectul Daniel Țiclea trage un semnal de alarmă în ceea ce privește consumul de droguri în rândul tinerilor din România, Buzăul nefăcând excepție.

Nu de aceeași părere este șeful IPJ Buzău, comisarul șef Constatin Octavian, cel care spune că nu se poate vorbi de un fenomen al consumului de droguri în școlile și liceele buzoiene și că situația în această privință se află sub control.

În această perioadă, la nivelul a zece școli din județ se derulează o campanie antidrog inițiată de Consiliul Județean Buzău, alături de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog – Buzău și alți parteneri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și