Publicat la: 31.03.2015. 19:18 / 4.057 views

CONCURS ÎNTRE JURNALIŞTI

ARUNCARE DE SĂGEŢI ŞI ÎMPROŞCARE CU VOPSEA.

paint ballVineri 3 aprilie, Jandarmeria Română împlineşte 165 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, Ispectoratul de Jandarmi Buzău a organizat o serie de activităţi sportive şi de divertisment în care au fost implicaţi şi jurnaliştii buzoieni.

Prima probă, cea a aruncării săgeţilor, de această dată „neotrăvite”, a avut  reguli simple iar jurnaliştii s-au dovedit a fi destul de îndemânatici.

Pentru întrecerea de paintball, regulile au fost ceva mai complicate iar măsurile de precauţie mai drastice.

Echipe de câte doi jurnalişti au trebuit să se împroaşte reciproc cu tot felul de vopseluri ca să împiedice capturarea steagului de echipă. Cei care s-au dovedit mai versaţi au reuşit să cucerească steagul concurenţei.

Deoarece jurnaliştii de la Campus au avut alte misiuni de luptă şi nu au putut participa la întreceri, primele locuri la darts şi paintball au fost ocupate de  colegii de la TVSAT.

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!