Publicat la: 28.05.2014. 18:03 / 13.171 views

CONACUL MARGHILOMAN ESTE AL PRIMĂRIEI, ZIDUL E AL STATULUI

Complexul Marghiloman este înconjurat de un zid de piatră construit odată cu Vila Albatros şi cu celelalte dependinţe la mijlocul anilor 1880.

marghiloman zidCând domeniul a trecut în proprietatea municipalităţii pentru a putea fi restaurat şi modernizat, dintr-o eroare, zidul care o înconjura nu a fost prins în documente.

În bugetul constituit pentru reabilitarea vilei şi a parcului este prevăzută şi suma pentru repararea zidului înconjurător, dar ea nu poate fi accesată.

Cum de s-a ajuns ca zidul să nu fie cuprins în acte deşi este cuprins proiectul de reabilitare, pare a fi cel puţin ciudat. Proprietatea înconjurată de el este a Primăriei, iar zidul a rămas la stat.

Mâine, la şedinţa Consiliului Local Municipal, probabil că neregula se va regla pentru că se va propune consilierilor trecerea zidului Marghiloman din proprietatea statului în cea a Primăriei.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!