Publicat la: 25.05.2020. 18:29 / 338 views

COMEMORARE SUB SEMNUL PANDEMIEI. 16 ANI DE LA TRAGEDIA DE LA MIHĂILEȘTI

16 ani s-au scurs de la una dintre cele mai mari tragedii petrecute pe drumurile publice din România. Evenimentul de la Mihăilești, în care și-au pierdut viata 18 oameni, a fost comemorat ieri în cadrul unei ceremonii restrânse, pentru a fi respectate regulile impuse de starea de alertă.

mihailesti 1 mihailesti 4

Pompierii buzoieni au marcat ieri șaisprezece ani de la tragicul eveniment petrecut la Mihăilești. Pentru a respecta regimul impus de starea de alertă, doar cîteva cadre ISU au participat la eveniment. Ceremonia a fost una restrînsă și în contextul în care un angajat al pompierilor este confirmat cu coronavirus.

După o slujbă religioasă, închinată celor căzuți la datorie pe 24 mai 2004, rudele celor decedați au împărțit produse sigilate, celor prezenți la eveniment.

Bilanțul tragicului accident a fost unul crunt. 18 oameni și-au pierdut viața în urma unei explozii al cărei zgomot s-a propagate la zeci de kilometri distanță

După tragedia de la Mihăilești, regulile transportului de substanțe periculoase pe drumurile publice s-au schimbat drastic în România.

Participanții au respectat principiile impuse la instituirea stării de alertă la nivel national și măsurile de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!