Publicat la: 07.10.2019. 18:55 / 1.496 views

COMASARE SUSPENDATĂ! ELEVII, DIN NOU MUTAȚI LA ȘCOALA NR. 6?

comasare scoala nr 16  comasare scoala nr 6

O decizie a instanței răstoarnă comasarea Școlii nr. 6 cu Școala nr. 16 din municipiul Buzău! Astăzi, toate deciziile care au stat la baza desființării Școlii Grigore Baștan și mutarea profesorilor și elevilor din această unitate la Școala Gimnazială Ion Creabgă au fost suspendate, printr-o decizie a Curții de Apel.

Hotărârea este dată ca urmare a acțiunii depuse în instanță de sindicatul FEN, al profesorilor de la Școala nr. 6. Practic, prin sentința de astăzi, se suspendă deciziile Inspectoratului Școlar, Ministerului Educației, Consiliului Local Municipal, documente care au stat la baza comasării.

Hotărârea de astăzi este atacabilă, însă suspendarea, potrivit metodologiei de contencios-administrativ, este executorie până la soluționarea pe fond a problemei legate de anularea comasării.

Contactat telefonic de reporterii Campus TV, liderul de sindcat Matei Ghelase, a declarat că, dacă decizia de azi trebuie executată imediat, va începe demersurile pentru remutarea elevilor, a corpului profesoral și a bzei materiale în Școala nr. 6.

În jurnalul de mâine veți avea toate reacțiile factorilor implicați în acest nou scandal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!