Publicat la: 20.09.2019. 18:16 / 733 views

CIRCUL ORLANDO REVINE LA BUZĂU. NUMERE IMPRESIONANTE, PREGĂTITE PENTRU BUZOIENI

După Arena Fermecată, Circul Orlando revine la Buzău cu un spectacol de excepţie, Regatul Magic. Buzoienii, de la cel mai mic, până la cel mai în vârstă, sunt invitaţi să se bucure alături de artişti de un adevărat regal al numerelor de magie, de echilibristică şi de dresaj.

orlandoCircul Orlando s-a bucurat de-a lungul timpului de un număr impresionant de spectatori la Buzău. Publicul a răsplătit, practic, prin prezenţă, numerele savuroase ale artiştilor. Tocmai de aceea, în aceste zile a revenit la Buzău, cu un nou spectacol, Regatul Magic.

Buzoienii sunt aşteptaţi şi în aceste zile, la Buzău, la spectacolul oferit de Circul Orlando, în zilele de sâmbătă şi duminică, când vor avea loc câte două reprezentaţii, dar şi luni.

Arena Circului Orlando este amplasată la intrarea în Buzău dinspre Mărăcineni, vis a vis de benzinăria Mol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!