Publicat la: 10.11.2019. 12:36 / 677 views

CIOLACU, LA VOT CU SPP-IȘTII. ȘEFUL CAMEREI DEPUTAȚILOR A VOTAT LA ȘCOALA NR.5

Însoțit de o armată de SPP-iști, președintele Camerei Deputaților, buzoienul Marcel Ciolacu a votat de dimineță la secția nr. 1 de la Școala nr. 5. Și primarul a ținut să fie prezent alături de liderul său de partid, în momentul votării.

vot ciolacuPreședintele Camerei Deputaților a sosit la secția de votare în jurul orei 8:30. În zona secției de votare au putut fi observați mai mulți agenți SPP, atât înainte, cât și după ce Marcel Ciolacu și-a exprimat dreptul de vot.

Liderul PSD Buzău apreciat faptul că, până acum, votul din Diaspora a decurs normal și că prezența la urnele din străinătate a fost foarte mare.

Șeful Camerei Deputaților a făcut un apel la cetățeni să iasă la vot.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!