Chiar arată artă. Şapte tineri, spre culmile succesului

Chiar arată artă. Şapte tineri, spre culmile succesului

Trupa Arată Artă este dovada faptului că Buzăul va continua să ofere nume importante marilor scene! Cu toate că sunt la început de drum, cei 7 tineri artiști oferă deja publicului spectacole la nivelul marilor trupe.

Dora, Irina, Dani, Ștefan, Denis, Codruț si Dante – ei sunt cei 7 tineri ce formează Arată Artă Band si muncesc pentru a ajunge cât mai sus în industria muzicală.

Vineri, ei au cântat în deschiderea concertului trupei Vama, iar după concert ne-au povestit cum s-au simțit pe scenă, după această perioadă în care au fost nevoiți să se lipsească de energia unui concert în adevăratul sens al cuvântului.

Arată Artă Band s-a născut în urma concursului Arată Artă, atunci când ei s-au cunoscut și au început să lucreze împreună, crescând astfel acest proiect. Trupa a devenit o familie, cu momente bune, dar si cu momente dificile, peste care au trecut împreună.

Coordonată de actorul și regizorul Mircea Anghel, trupa Arată Artă va fi prezentă în fiecare zi de joi pe scena festivalului “Buzăul lui Marghiloman”. (Alexandra Vasile)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și