Publicat la: 26.02.2018. 19:21 / 1.203 views

CENTRUL DE ZI ŞI DE NOAPTE, ARHIPLIN. POLIŢIA LOCALĂ ADUNĂ TOŢI OAMENII FĂRĂ ADĂPOST

Meteorologii au emis atenţionări cu privire la temperaturile extrem de scăzute ce se înregistrează la nivelul judeţului Buzău. Pentru ca persoanele fără adăpost să nu aibă de suferit, autorităţile au dat o dispoziţie ca poliţiştii locali să îi adune de pe străzi şi să îi cazeze la Centrul de Zi şi de Noapte. Aşa se face că în aceste zile, la centru sunt cazate nu mai puţin de 49 de persoane, cu 24 mai multe decât capacitatea maximă. Cu toate acestea, personalul se asigură că oamenilor nevoiaşi nu le lipseşte nimic.

adapost 1La nivelul judeţului Buzău, în ultimele nopţi temperaturile au coborât sub -10 grade, iar oamenii fără adăpost nu ar fi putut suporta gerul o noapte întreagă. Mulţi dintre ei şi-au îndreptat paşii, ori au fost aduşi de poliţiştii locali la Centrul de Zi şi de Noapte pentru persoane fără adăpost, care s-a umplut peste capacitate.

În aceste condiţii, la Centrul de Zi şi de Noapte au fost noaptea trecută aproape 50 de persoane, dublu faţă de capacitatea normală a centrului. Cetăţenii fără adăpost au fost culcaţi inclusiv pe saltele, pe holurile centrului, însă nu au suferit de frig.

Şi pentru nopţile ce urmează meteorologii au emis atenţionări de ger, astfel că este posibil ca la centru să se prezinte şi alţi oameni ai străzii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!