Publicat la: 03.04.2019. 18:14 / 1.665 views

CEA MAI GHINIONISTĂ ECHIPĂ DIN LIGA FLORILOR. LISTĂ INTERMINABILĂ DE ACCIDENTĂRI, LA GLORIA BUZĂU

Evoluţiile modeste din ultima perioadă ale handbalistelor buzoiene sunt puse, în mare măsură, pe seama accidentărilor. Romeo Ilie se confruntă cu o situaţie nemaiîntâlnită, aceea de a încropi un prim şapte valid, pentru meciul de la Craiova. Nu mai puţin de cincisprezece sportive au probleme de sănătate.

romeo ilieValul de accidentări fără precedent şi-a pus amprenta pe evoluţia din teren a handbalistelor de la Gloria.

Romeo Ilie a declarat azi că nu mai puţin de cincisprezece handbaliste au probleme de sănătate.

Dacă pentru Lipan, Vidak, Viniukova şi Strahan sezonul este ca şi încheiat, din cauza unor operaţii la ligamente, sunt speranţe că Alina Iordache, Olariu şi Lavinia Puşcaş îşi vor reveni până la finele campionatului.

Lista interminabilă de accidentări este completată de Mădălina Predoi, Laura Leahu, Marija Gedroit, Dzyiana Ilina, Alina Ilie, Simion, Stoleru şi Gavronina.

În contextul unei infirmerii supraaglomerate, lui Romeo Ilie îi va fi dificil să prezinte un prim şapte decent, la următorul meci, cu Craiova. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Andrei spune:

    Asa se intampla cand vorbesti ceva la inceputul campionatului, semnezi un contract pe o anumita suma si apoi din cauza unui primar care face numai prostii in acest oras si nu ii ajung banii incerci sa diminuezi contactele cu 10-20% sau chiar mai mult. Se pare ca acesta este adevarul , dar nimeni nu-l spune. De ce credeti ca plecat Musi?? Din cauza asta , se pare.
    Fetele nu mai vor sa joace , toate se dau accidendate,toate vor sa plece. Sa joace Ceausel si Toma.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!