Cazul CERNĂTEȘTI. Detalii exclusive din anchetă! Ministrul Bode: “De ce ne-a trebuit 24 de ore?”

Cazul CERNĂTEȘTI. Detalii exclusive din anchetă! Ministrul Bode: “De ce ne-a trebuit 24 de ore?”

Ministrul de Interne vine cu noi declarații în legătură cu incidentul grav produs weekend-ul trecut, la Cernătești. Lucian Bode dorește să afle, printre altele, de ce a fost nevoie să treacă mai mult de 24 de ore pentru a-i reține pe cei trei agresori. Campus TV are câteva răspunsuri și vă prezintă, în exclusivitate, mai multe detalii din anchetă.

La aproape 40 de minute de la momentul primelor agresiuni, cei trei indivizi erau încătușați de mascați, la sediul Postului de Poliție din Mărăcineni. În acea seară, după audieri, au fost trimiși acasă. Ministrul de Interne consideră că lăsarea în libertate a celor trei este cel puțin discutabilă. 

Ancheta internă, demarată ieri, la Buzău, de o echipă a Corpului de Control a IGPR va lămuri și motivele pentru care cei trei inculpați au fost reținuți abia a doua zi.

În exclusivitate, reporterii Campus au aflat că, în seara incidentului, ofițerii de Poliție au sugerat că este nevoie de reținerea celor trei indivizi, însă procurorul de serviciu din acea zi nu ar fi considerat că se impune o astfel de măsură. A doua zi, duminică, audierile au fost reluate, de data aceasta dispunându-se reținerea pentru 24 de ore. Pe de altă parte, la audierile de la Poliție, cei trei agresori au negat cu vehemență că ar fi distrus mașina buzoianului sau că l-ar fi agresat pe cel care se autodenumește “activistul buzoian.”

În fața instanței de judecată, toți trei au ales să nu declare nimic despre ceea ce s-a întâmplat, fiind reprezentați de avocați. În schimb, când au fost întrebați de judecător dacă au ceva de zis, la finalul ședinței, cei trei agresori au precizat că regretă faptele, doi dintre ei precizând, în schimb, că au fost provocați.

Campus TV va continua seria dezvăluirilor legate de acest caz care a stârnit sute de mii de reacții publice la nivel național.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ACCIDENT GRAV PE CALEA EROILOR

21.01.22 19:45 Ultima modificare 21.01.22 19:56

Carosabil umed, viteză neadaptată și o depășire periculoasă. Acestea au fost elementele care au dus la un grav accident seara trecută, pe Calea Eroilor. O…