Cavalerii fluierului s-au înnoit ! Echipamente noi, unitare, pentru arbitrii din județ

Cavalerii fluierului s-au înnoit ! Echipamente noi, unitare, pentru arbitrii din județ

Premieră, la nivelul fotbalului din județul Buzău. Toți cavalerii fluierului vor purta echipamente noi, unitare, din etapa viitoare. Măsura luată de conducerea Asociației Județene de Fotbal este menită să aducă un plus de respect pentru toți cei care oficiază la jocurile de pe tot cuprinsul județului și nu numai. Trustul Campus Media este unul dintre sponsorii care au contribuit la achiziționarea noilor echipamente.

De la costumul de arbitru, până la treninguri și genți pentru arbitri, Asociația Județeană de Fotbal a prezentat ieri noua ținută a cavalerilor fluierului din Buzău. Combinezoanele negre și echipamentul de joc unitar sunt menite să schimbe perspectiva din care sunt priviți cei care oficiază partidele de fotbal din județ. Noile echipamente sunt personalizate cu sigla forului județean iar toți arbitrii vor purta seturi similare, la meciurile aflate sub egida AJF.

Seturile de echipamente destinate cavalerilor fluierului au fost achiziționate cu ajutorul Campus Media, trust care se alătură forului județean într-un parteneriat  menit să promoveze fotbalul rural. Cum Buzăul are un potential sportiv foarte mare, AJF încearcă să sprijine performanța la toate nivelurile, atât în ceea ce privește echipele afiliate, cât și arbitrii locali. O atenție deosebită este acordată și celor mai tineri dintre cavalerii fluierului, dar și echipelor de juniori, de pe tot cuprinsul județului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și