Publicat la: 31.03.2013. 09:36 / 4.439 views

CÂT DE CORECT A FOST MECIUL GLORIA – CSM RM. SĂRAT ? TULPAN NICI N-A VENIT LA MECI! FĂRĂ NICI O EMOŢIE A MERS LA ALEGERILE DIN PSD

Amănunt în plus pentru cei care acreditează drept blat aşa-zisul derby local dintre Gloria şi CSM Rm. Sărat. Preşedintele Gloriei, Dan Tulpan, n-a fost la meci, preferând să asiste din sală la alegerile PSD pe municipiu. Alegere de altfel inspirată căci banii pentru finanţarea Gloriei vin pe filieră politico-administrativă de la municipalitate. Şi nu puţini, Primăria alocând pentru 2013 o sumă uriaşă, 25 de miliarde de lei vechi, comparativ cu „performanţele” şi spectatorii atraşi de clubul din Crâng.  De opt ori mai mulţi bani decât echipa de handbal fete din Buzău, de exemplu.

 

 

 

 

 

 

 

 

VINE DERBY-UL CU AXINTELE! DECISIV ŞI PENTRU TULPAN ?

Vineri se va juca derby-ul seriei, Viitorul Axintele – Gloria Buzău, meci care va stabili într-o proporţie covârşitoarea echipa care se va clasa pe locul I şi va promova în liga II. Dacă bate, atunci Gloria va promova şi îşi va fi îndeplinit obiectivul. Dacă însă pierde, atunci Gloria va rămâne cel puţin pentru un sezon în divizia C, iar scaunul lui Tulpan se va clătina serios. Gurile rele vorbesc aici de două variante. Fie că primarul Boşcodeală îi va cere lui Tulpan să facă un pas în spate, fie Tulpan însuşi se va retrage.  Prin spatele lui Tulpan se lucrează deja la o nouă echipă de conducere a Gloriei dacă nu cumva chiar la un nou club al oraşului.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Florin spune:

    Meciul cu axintele il difuzati sau doar partidele din Crang le difuzati?ar fi interesant de vazut acest meci.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!