Publicat la: 16.05.2016. 17:27 / 3.739 views

CÂT COSTĂ TONA DE ASFALT LA URBIS. PREŢUL CONCUREAZĂ MARII ASFALTATORI

După ce în presa locală au apărut informaţii potrivit cărora asfaltul costă la Urbis mai mult decât la marile societăţi de profil, directorul societăţii aflate în subordinea Primăriei a ţinut să facă o serie de precizări. Preţul unei tone de asfalt preparat în staţiile Urbisului este cuprins între 210 şi 217 lei, aproximativ egal cu cel produs de marii asfaltatori, iar calitatea este una foarte bună.

asfalt averescu 2Străzile din municipiul Buzău sunt asfaltate, în ultima perioadă, de Urbis Serv, societate ce se află în subordinea Primăriei Buzău. Preţul asfaltului este cuprins între 210 şi 217 lei pe tonă, a declarat Petre Burada, directorul societăţii. Precizarea a fost făcută pentru a fi desfiinţate zvonurile potrivit cărora Urbisul practică preţuri mult mai mari decât marii asfaltatori din ţară.

Conducerea Urbisului susţine că preţurile sunt calculate în funcţie de mai mulţi factori şi sunt avizate în cadrul Consiliului de Administraţie.

Mai mult decât atât, potrivit directorului societăţii pendinte de Primărie, calitatea asfaltului este considerată a fi foarte bună.

În municipiul Buzău ar fi trebuit să fie demarat un proiect de asfaltare a tuturor străzilor din municipiu prin BERD, însă nicio firmă nu s-a angajat să asigure mentenanţa lucrării timp de 10 ani. În aceste condiţii, Urbis Serv se ocupă de asfaltările din oraş.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Ionut spune:

    450-500 lei/tona fara tva !!!!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!