Publicat la: 30.01.2015. 20:04 / 3.301 views

CASA GUNOAIELOR. CLĂDIREA SE POATE PRĂBUŞI ÎN ORICE CLIPĂ

Pe strada Filantropiei, colţ cu Scânteii, o casă părăsită este gata-gata să se prăbuşească peste vreun trecător întâmplător ori peste vreo maşină parcată în apropiere.

casa parasita 1Casa, construită din paiantă, nu pare a avea stăpân, pentru că are pereţii sparţi iar uşile şi ferestrele lipsesc cu desăvârşire.

Vecinii spun că există totuşi nişte proprietari, dar nu se mai ştie mare lucru despre ei.

Despre estetica zonei nu se cade a se mai discuta. Casa şi curtea aferentă au devenit depozite de gunoaie. Dacă în această perioadă încă este frig, vara atmosfera devine insuportabilă din cauza miasmelor care emană de aici, după spusele vecinilor.

Trecătorii ocolesc zona, atât din cauza gunoaielor dar şi din teama de a nu fi accidentaţi de vreo cărămidă căzută din hornurile gata să se prăbuşească.

Casa este un pericol public pentru că se află în apropierea trotuarelor şi se poate prăbuşi oricând. De asemenea, proprietatea respectivă a devenit o zonă insalubră din cauza gunoaielor depuse aici şi poate fi un potenţial focar de infecţii.

Reprezentanţii primăriei spun că nu au nicio competenţă să intervină pe o proprietate privată.

Poate că ar trebui totuşi găsiţi proprietarii şi notificaţi să ia măsuri pentru rezolvarea situaţiei, înainte de a se produce vreun accident nedorit.

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Campus TV spune:

    dar ce institutii ale statului ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri intr-un astfel de caz ?

  2. Denis spune:

    Proprietarii nu sunt pplecati din tara . Locuiesc pe str Ion Baiesu .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!