Publicat la: 19.09.2017. 18:26 / 670 views

CĂRUŢE SPULBERATE DE UN BMW. ACCIDENTUL S-A SOLDAT CU RĂNIREA A TREI PERSOANE

Au adus tocmai din Belgia un BMW, însă maşina nu a apucat să străbată foarte mult drumurile ţării. Proprietarii ei, un cuplu de români plecaţi peste hotare, au nimerit într-un convoi de căruţe care se circulau în întuneric, fără semnale luminoase, pe un drum judeţean din Bărăgan. Au fost rănite grav şoferiţa din BMW, doi căruţaşi şi caii.

carutaEvenimentul rutier s-a produs în miez de noapte între localităţile Smeeni şi Brădeanu, pe DJ 203D. Două căruţe au fost spulberate de un autoturism BMW, înmatriculat în străinătate, la volanul căruia se afla o femeie. Impactul a fost atât de puternic, încât la doi metri au zburat sacii de cartofi cu tot cu oamenii care se aflau în atelaje. În urma impactului, doi pasageri aflaţi în căruţe au fost răniţi grav şi preluaţi de echipaje de la ambulanţă. Impactul cu căruţele i-a cauzat mari probleme şi şoferiţei, femeia acuzând dureri puternice în zona pieptului. Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău. În autoturism se afla şi soţul şoferiţei care a scăpat teafăr. El le-a spus poliţiştilor că din sens opus au fost orbiţi de un alt autoturism, iar căruţele nu erau semnalizate corespunzător cu lumini din faţă. În plus, spune pasagerul, convoiul de căruţe circula prea aproape de axul drumului, motiv pentru care conducătoarea auto nu a mai putut evita impactul. După ce a lovit convoiul de atelaje, autoturismul s-a oprit într-un şanţ de pe marginea carosabilului.

Căruţaşii, în schimb, spun că atelajele lor erau semnalizate cu lanterne însă ele s-au distrus în urma coliziunii. Mirarea lor este de ce a ajuns autoturismul pe sensul lor de mers.

Circulaţia auto între Smeeni şi Brădeanu s-a desfăşurat cu dificultate timp de o oră, pe timpul cercetării poliţiştilor, care urmează să stabilească exact  cauzele producerii evenimentului rutier. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!