Publicat la: 08.07.2020. 18:20 / 377 views

CĂRUȚĂ RĂSTURNATĂ LA GIRATORIUL CU AVION. CĂRUȚAȘUL BEA BERE, PE O TERASĂ

O intamplare tragicomica putea avea urmari dramatice, daca s-ar fi produs la ore cu trafic auto ridicat. In timp ce proprietarul unei carute se cinstea la o terasa, caii pe care credea ca i-a legat de gard s-au speriat si au luat-o la fuga catre giratoriul cu avion, din zona mallurilor.

acc caruta 2Caii şi căruţa încărcată cu lemne la care erau înhămaţi au apucat să parcurgă câteva sute de metri către giratoriul cu avion apoi au alergat pe contrasens până la semaforul din dreptul centrului comercial.   Din cauza stâlpişorilor de pe trotuar, atelajul s-a răsturnat pe o parte, ocupând prima bandă de pe sensul de intrare în oraş.   

Mai multe echipaje de Poliţie au sosit la faţa locului pentru a dirija circulaţia şi pentru a-l trage la răspundere pe căruţaşul neglijent.  

 Căruţaşul, un barbat din Tisău, îi ducea un transport de lemne unui client din Poşta Câlnău. A făcut un popas de câteva zeci de minute la terasa unei carmangerii, perioadă în care s-a îmbătat.   

Întâmplarea care se putea solda cu pagube materiale uriaşe, chiar cu victime umane, i-a adus căruţaşului o amendă usturătoare, pentru conducerea atelajului în stare de ebrietate şi punerea în pericol a siguranţei circulaţiei rutiere.  

Maşinile de pe sensul de intrare în municipiu au fost dirijate pe contrasens timp de 15 minute, până când un utilaj de la Urbis Serv a repus atelajul pe roţi şi l-a îndepărtat de pe carosabil. Caii au scăpat nevătămaţi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!