Publicat la: 02.05.2017. 18:36 / 2.170 views

CARTIERUL MICRO XIV, FĂRĂ APĂ LA ROBINETE, DE LA O AVARIE LA CONDUCTA PRINCIPALĂ

Surpriză neplăcută pentru locuitorii cartierului Micro XIV după minivacanţa de 1 Mai. Azi-dimineaţă s-au trezit că nu mai au apă la robinete. O avarie la conducta principală care alimentează zona a dus la probleme mari pentru peste 3.000 de familii. Situaţia ar putea să continue şi în următoarea perioadă. Compania de Apă vrea să înlocuiască tronsonul afectat.

avarieDin cauza avariei apărute la conductă, locuitorii din cartierul Micro XIV au fost nevoiţi să găsească soluţii imediate, după ce s-au trezit fără apă la robinete.

Unii dintre locatari au mers să-şi ia provizii de apă de la robinetul aflat în incinta unui cimitir de la capătul staţiei de autobuz din cartier.

În miez de noapte, Compania de Apă a întrerupt alimentarea în întreg cartierul. De atunci s-a lucrat la remedierea defecţiunii, însă operaţiunea a fost dificilă din cauză că pe conducta cu probleme au apărut fisuri în mai multe locuri.

Coloana afectată este veche de mai bine de 40 de ani şi este inclusă în programul de modernizare aflat în curs de finanţare cu fonduri europene. Cu toate acestea, responsabilii de la Compania de Apă vor înlocui tronsonul respectiv din fondul propriu, pentru a se evita noi avarii pe reţea. Asta înseamnă alte câteva zile de disconfort pentru locuitorii din cartierul Micro XIV.  

Locatarii care au de suferit de pe urma calităţii apei de la robinete după reluarea furnizării pot solicita Companiei reducerea facturii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!