CARNE DE TUN, CU CSM-UL. GLORIA PIERDE LAMENTABIL, LA 8 GOLURI

CARNE DE TUN, CU CSM-UL. GLORIA PIERDE LAMENTABIL, LA 8 GOLURI

Meci fără istoric, ieri, între Gloria și CSM București. Buzoiencele s-au prezentat lamentabil, dând senzația că s-au predat încă dinaintea fluierului de start al partidei. Scorul final, 29 la 21, a fost unul irelevant, deoarece Adi Vasile a folosit mai multe rezerve, pe final de meci.

gloria csm handbal feminin site Gloria nu poate depăși complexul CSM București. S-a văzut și aseară, în partida directă disputată la Bistrița. Buzoiencele s-au predat încă din startul meciului.. Scorul a luat proporții odată cu trecerea minutelor, astfel că CSM conducea la pauză cu 14 la 6.

În actul secund, Gloria și-a arătat din nou limitele, în ciuda strădaniilor lui Ovidiu Mihăilă de a cârpi ceva în planul de joc. Fostul stelist a uzitat de toate cele trei time-out-uri, fără mare efect pe tabelă.

Pe final de meci, buzoiencele au mai recuperat din diferență, pe fondul  relaxării fetelor de la CSM. În plus, Adi Vasile a rulat mai toate fetele din lot, oferindu-le minute și jucătoarelor mai tinere. Tigroaicele s-au impus totuși lejer, cu 29 la 21.

Imediat după meci, atât Ovidiu Mihăilă, cât și Ada Moldovan, cea mai experimentată jucătoare a Buzăului au recunoscut că partida a fost pierdută încă din primele minute.

Gloria mai are de disputat două partide, în turneul găzduit de Bistrița.

(Andrei Solomon)

[youtube]https://youtu.be/CMb3Wvtn1H0[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și