Publicat la: 24.10.2016. 19:48 / 1.132 views

CARAMBOL LA CIORANCA. PATRU AUTOTURISME AU FOST IMPLICATE ÎN ACCIDENT.

Aseara, traficul auto pe DN2E85, intre Costesti si Cioranca a fost blocat mai bine de o ora, in urma unui accident rutier in care au fost implicate patru masini. Evenimentul  s-a produs pe fondul imprudentei unui sofer care a patruns pe contrasens si a provocat un adevarat carambol .

accidentFilmul accidentului a fost greu de desluşit  chiar şi pentru poliţiştii veniți la fața locului. În urma primelor cercetări, a rezultat că șoferul unui Chevrolet care se deplasa pe direcția București-Buzău  a încercat să depășească și a pătruns pe contrasens, acroșînd un OPEL care circula din direcția opusă.

Din impact, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două mașini care circulau regulamentar.  În urma accidentului, 3 mașini au fost avariate serios, o a patra fiind la rându-i ușor tamponată.  Trei victime ale evenimentului rutier au ajuns la spital

Ca prin minune, toți cei implicați în accident au scăpat cu viață. Cele trei persoane transportate la spital sunt în stare stabilă,  viața lor nefiind pusă în pericol. Cele trei victime ale accidentului sunt șoferul responsabil pentru producerea incidentului auto, un brăilean  în vîrstă de 56 de ani, soția sa  și un tînăr de 23 de ani, din Buzău, șofer al Opelului lovit inițial.

În urma accidentului, traficul pe DN2E85 a fost întrerupt mai bine de o oră, timp în care s-au format coloane lungi de cîțiva kilometri.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!