Publicat la: 16.09.2019. 17:39 / 801 views

CANDIDAŢI MĂSCĂRIŢI, VANDALISM ÎN PIAŢA DACIA. POLIŢIA A DESCHIS O ANCHETĂ, PENTRU DISTRUGERE

Primul incident din precampanie, la Buzău. Corturile şi bannerele candidaţilor la prezidenţiale, postate pe platoul din Piaţa Dacia, au fost măscărite, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliţia s-a autosesizat şi caută persoanele care au măzgălit chipurile prezidenţiabililor şi care au scris mesaje obscene pe corturile destinate strângerilor de semnături.

viorica 1 barna

Autorii vandalismului nu au iertat niciun candidat. Ei au măzgălit corturile pentru strângere de semnături ale candidaţilor PNL, PSD, ALDE – PRO România şi USR-PLUS. De asemenea, au acţionat la înălţime, pentru a o măzgăli pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD, de pe trei bannere uriaşe, postate în apropierea chioşcurilor cu cărţi.  

Nu a scăpat nici Dan Barna, de la USR-PLUS, de pe un mesh amplasat pe un bloc din apropierea platoului.

PNL şi PSD au luat deja corturile pe care erau scrise mesaje obscene, iar cei de la ALDE şi PRO România, susţinători ai actorului Mircea Diaconu, au încercat să ştergă sau să acopere cuvintele injurioase.

Poliţia s-a autosesizat.

Pentru a identifica autorii, poliţiştii au solicitat imagini de pe camerele video de supraveghere de la toate unităţile comerciale din zonă. Interesant este că una dintre camerele video de la o bancă din zonă era astăzi smulsă de pe perete. Nu este exclus ca aparatul să fi fost distrus chiar de către autorii vandalismului, înainte de a acţiona în zonă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!