Publicat la: 21.02.2020. 18:46 / 847 views

CÂND SE VA CIRCULA PE POD? PASARELA HORTICOLEI AR PUTEA FI DESCHISĂ DE MĂRȚIȘOR

Cu toate promisiunile edililor, podul de la Marghiloman rămâne închis. Circulația auto și pietonală nu poate fi redeschisă încă, pentru că nu sunt îndeplinite condițiile de siguranță pentru pietoni. Lucrarea se înscrie în termenele contractuale și ar putea fi finalizată până la 1 martie.

pod marghiloman 2 pod marghiloman 1

Au trecut săptămâni bune de când edilii îi anunțau pe buzoieni că reabilitarea pasarelei Horticolei va fi finalizată iar podul se va deschide circulației.

Pe la jumătatea lunii ianuarie, constructorul turnase deja asfaltul și trasase marcajele rutiere.Cu toate acestea, podul a rămas închis atât circulației auto, cât și pietonilor. Au apărut și ceva probleme de montaj la rosturile podului, importate din Germania. Între timp, se derulează conform contractului și lucrările de reabilitare și modernizare a podului rutier de la Metalurgica.

Conform previziunilor dirigintelui de șantier, deschiderea pasarelei Horticolei ar putea fi un cadou de Mărțișor pentru buzoienii care tranzitează zona pe jos sau cu mașina. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!