Campus TV, locul 2 la Cupa Presei la tir. Poliția buzoiană a reluat competiția de tir pentru jurnaliști

Campus TV, locul 2 la Cupa Presei la tir. Poliția buzoiană a reluat competiția de tir pentru jurnaliști

Astăzi, jurnaliştii buzoieni s-au întrecut la un concurs de tir. Este vorba despre o nouă ediție a  Cupei Presei, eveniment organizat de IPJ Buzău în preajma sărbătoririi Zilei Poliţiei Române. Echipa Campus TV a ocupat locul 2.

După o pauză de 4 ani, astăzi, în poligonul militar de la Mărăcineni s-a desfășurat o nouă ediție a Cupei Presei la Tir. La evenimentul organizat de IPJ Buzău, jurnaliştii au folosit, în premieră, pistoale de tip Beretta, calibrul 9 milimetri, arme intrate recent în dotarea Poliţiei buzoiene. S-au tras câte şase focuri înspre ţinta aflată la o distanță de 12 metri.

Comisarul șef Mihai Tărtăreanu, coordonatorul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, spune că jurnaliștii buzoieni au tras neașteptat de bine cu noul pistol din dotarea Poliției.

Ca de fiecare dată, jurnaliștii de la Campus TV au fost pe podium. La competiția de astăzi, echipa Campus TV s-a clasat pe poziţia a doua, atât la competiția dedicată femeilor, cât și la cea a bărbaților. Câștigătorii au fost premiați chiar de către șeful IPJ Buzău, comisarul șef Laurențiu Pantazi.

Înainte de concursul de tir, luptătorii trupelor speciale ale Poliției au arătat cum se pregătesc pentru intervențiile la care sunt solicitați.

Competiția de tir dedicată jurnaliștilor buzoieni a avut loc cu ocazia Zilei Poliției Române.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și