Publicat la: 04.02.2019. 19:23 / 800 views

CĂLCAT DE TREN, ÎN GARA BUZĂU. UN BĂRBAT ŞI-A GĂSIT SFÂRŞITUL SUB UN MARFAR

mort tren 1Un buzoian în vârstă 65 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tren marfar care trecea prin gara Buzău. Tragedia s-a produs ieri, în jurul prânzului, la linia 6 din gara Buzău. Martorii spun că bărbatul a aşteptat momentul prielnic pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa. Când a văzut că se apropie trenul s-a întins pe şine şi a aşteptat. Mecanicul de locomotivă nu a putut evita tragedia. De altfel, el a fost şi cel care a anunţat autorităţile, apelând numărul de urgenţă 112.

În scurt timp, la faţa locului a sosit o echipă de anchetatori. Trupul bărbatului a fost  transportat la morga Serviciului de Medicină Legală. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Oamenii legii nu exclud nici posibilitatea unui accident, chiar dacă  poziţia decedatului indică varianta sinuciderii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!