Călător în lumea emoțiilor. Ateliere de autocunoaștere pentru elevi

Călător în lumea emoțiilor. Ateliere de autocunoaștere pentru elevi

Copiii și adolescenții buzoieni sunt invitați să participe gratuit la atelierele de autocunoaștere și dezvoltare personală organizate de Muzeul Județean. Workshop-urile vor avea loc în perioada 9 decembrie 2023- 29 ianuarie 2024 la sediul instituției. Programările se pot face colectiv sau individual.

Atelierele de autocunoaștere și dezvoltare personală organizate de Muzeul Județean Buzău la sfârșitul anului 2023 și începutul lui 2024 fac parte din programul de implicare socială a muzeului, programe inițiate în 2018.

Atelierele fac parte din proiectul „ Călător în lumea emoțiilor” pentru care a fost creat și primul afiș din istoria Muzeului Județean generat de Inteligența Artificială.

Programările se pot face colectiv sau individual iar atelierele au ca teme analiza diferitelor tipuri de emoții, exersarea tehnicilor de autocunoaștere și relaționare ori gândirea rațională și emoțiile pozitive.

Workshop-urile se vor derula în perioada 9 decembrie 2023 – 29 ianuarie 2024, la sediul muzeului, în sala „Ocolul lumii pe jos. Povestea celor 497 perechi de opinci”.

Acestea vor fi coordonate de către Daniel Drâmbu, consilier vocațional și muzeograf în cadrul Muzeului Județean Buzău.

La fiecare atelier se vor putea înscrie cel mult 30 de participanți pentru că fiecare dintre cei prezenți va putea relaționa cu consilierul vocațional.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și