Publicat la: 14.06.2017. 18:43 / 897 views

CADOURI PENTRU GRĂDINIŢE. DOUĂ NOI LOCURI DE JOACĂ AU FOST DĂRUITE PRICHINDEILOR

Primăria Buzău a construit două noi locuri de joacă pentru două grădiniţe din cartierul Simileasca. Ele au fost date în folosinţă zilele trecute şi vor putea fi folosite şi în timpul vacanţei. „Absolvenţii” de la Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa poveştilor” au pregătit un mic spectacol de despărţire pentru colegii lor mai mici.

loc joaca 1Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa poveştilor” şi Grădiniţa 10 cu program normal, care aparţin de Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din cartierul Simileasca au primit în dar câte un loc de joacă.

Bucuria copiilor a fost mare şi de aceea, nu scapă niciun prilej de a se da în leagăne sau pe tobogane, ori de a se căţăra pe structurile aparatelor viu colorate.

Mâine este ultima zi de grădiniţă şi va urma cea mai mare vacanţă din an, vacanţa de vară.

Unii dintre copii, cei care „au absolvit” grădiniţa şi vor merge în clasa pregătitoare, au pus în scenă un adevărat spectacol pentru despărţirea de colegii lor mai mici.

Locul de joacă va rămâne deschis şi în vacanţă pentru toţi copiii de vârste mici, şi nu numai pentru cei care sunt înscrişi la grădiniţă.

Investiţia, în valoare de circa 40.000 de lei, cu TVA cu tot, a fost suportată în întregime de Municipalitate, care a înţeles că bucuria copiilor este mai importantă pentru comunitate decât orice altceva. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!