CAD ARBUŞTII, UNUL DUPĂ ALTUL. UN TERIBILIST A PUS LA PĂMÂNT DOI COPACI

CAD ARBUŞTII, UNUL DUPĂ ALTUL. UN TERIBILIST A PUS LA PĂMÂNT DOI COPACI

Nici nu au fost plantaţi bine, că au şi început a fi puşi la pământ, unul câte unul. Este vorba de arbuştii ornamentali din centrul oraşului care au fost luaţi în vizor de şoferii care apasă prea mult pedala de acceleraţie. Ultima ispravă a avut loc weekend-ul trecut, când un buzoian de 24 de ani şi-a scăpat bolidul de sub control şi a culcat la pământ doi arbuşti dar şi mai mulţi stâlpişori în apropiere de Hotelul Pietroasa.

acc 2Cerem oraş curat şi modern, însă atunci când ni se oferă nu ştim să primim. Dovada au făcut-o câţiva tineri care în ultimele săptămâni au intrat cu maşinile pe spaţiile verzi şi au distrus arbuştii ornamentali proaspăt plantaţi. Ultima astfel de ispravă a fost comisă weekend-ul trecut de un buzoian de 24 de ani care, la volanul unui BMW cu volan pe dreapta, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin în arbuştii din apropierea Hotelului Pietroasa.

Potrivit legii, tânărul avea obligaţia să se prezinte la poliţie în 24 de ore pentru anunţarea evenimentului, lucru care s-a şi întâmplat. Prea târziu însă, pentru stabilirea alcoolemiei.

Până în momentul în care Primăria Municipiului Buzău, ori Urbis Serv nu vor acţiona pentru recuperarea prejudiciului, tânărul va plăti doar amenda. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și