C.J. Buzău anunță un „Decembrie Magic”. Centrul „Brătianu”, polul distracției în perioada sărbătorilor de iarnă

C.J. Buzău anunță un „Decembrie Magic”. Centrul „Brătianu”, polul distracției în perioada sărbătorilor de iarnă

În luna decembrie, buzoienii vor avea parte de evenimente de excepție și multe surprize, toate organizate de Consiliul Județean, prin instituțiile de cultură aflate în subordine. La fel ca anul trecut, principalul loc de atracție pentru buzoieni, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, va fi Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”.

Astăzi, s-a dat startul evenimentelor organizate de Consiliul Județean, în perioada sărbătorilor de iarnă. La Centrul Muzeal „I.C. Brătianu” din Buzău s-a deschis un târg de Crăciun, cu produse specifice de sezon.
Pe 5 decembrie, la ora 18.00, se va aprinde iluminatul festiv în stațiunea Sărata Monteoru.
În ziua de 6 decembrie, copiii vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru „Capra cu trei iezi ”, prezentat în trei serii, începând cu ora 10.30.

În data de 13 decembrie, de la ora 16.00, pe o scenă amenajată în curtea centrului muzeal este programat un concert de colinde susținut de îndrăgitul interpret Fuego, dar și de alți artiști locali. Intrarea este liberă. Copiii vor primi dulciuri iar seara se va încheia cu un foc de artificii.
Între 19 și 22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, la sediul Teatrului „George Ciprian”, prichindeii vor putea lua „Micul dejun cu Moș Crăciun”. Tot în perioada sărbătorior de iarnă, copiii aflați în centrele sociale ale DGASPC Buzău, dar și cei internați în secția Pediatrie a Spitalului Județean, vor primi pachete cu dulciuri.
Clădirea Consiliului Judeţean beneficiază, și anul acesta, de un iluminat festiv special. Buzoienii care vor ieși promenadă, pe B-dul Bălcescu, după lăsarea întunericului, pot admira un impresionant tunel de lumini colorate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și