Publicat la: 19.09.2019. 18:21 / 606 views

BUZOIENI MORŢI ÎN ACCIDENT ÎN HUNEDOARA. AU FOST IZBIŢI ÎN PLIN DE UN TIR

Accident îngrozitor, miercuri seară, pe autostrada A1 Lugoj -Deva. Doi buzoieni şi-au pierdut viaţa, în urma impactului violent dintre un autotren, o dubiţă şi o platformă auto. Se pare că, cele două victime se aflau pe banda de urgenţă şi încercau să repare unul dintre autovehiculele implicate în coliziune, când au fost izbiţi în plin de TIR. Cei doi bărbaţi, Nicu Harai şi Bogdan Buzea erau buzoieni, cunoscuţi în oraş ca dealeri de maşini. Nicu Harai urma să se căsătorească peste 2 săptămâni.

acc deva siteAccidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 23.00, pe autostrada A1, intre localităţile hunedoreane Ilia şi Deva. Cercetările au scos la iveală faptul că un tânăr din Arad, care conducea un autotren pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă. Şoferii coborâseră din maşini pentru a remedia o problemă apărută la unul dintre cele două autoturisme.

Cei doi buzoieni se aflau pe partea stângă a maşinilor staţionate. Au fost practic spulberaţi de tirul condus de arădeanul de 28 de ani. La locul tragediei au ajuns şi pompierii care au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu în zona producerii accidentului.

Cei doi bărbaţi, Nicu Harai şi Bogdan Buzea erau buzoieni şi aveau 38 de ani, respectiv 41 de ani. Bogdan Buzea are un fiu de 20 de ani, iar Nicu Harai era tătăl unui băieţel de 1 an şi nouă luni şi urma să se căsătorească religios peste 2 săptămâni. Cei doi veneau din Olanda şi se îndreptau către Buzău. Investiseră în maşinile de pe platforme toţi banii pe care îi aveau. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!