Publicat la: 13.07.2017. 17:59 / 637 views

BUZĂUL, UN JUDEŢ MAI SIGUR. CEA MAI SCĂZUTĂ RATĂ A CRIMINALITĂŢII DIN ULTIMII ANI

Creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor a constituit, în ultimii ani, unul dintre principalele obiective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Din datele poliţiştilor, în primele şase luni ale anului s-a înregistrat cea mai scăzuta rată a infractionalităţii din ultimii şase ani.

ipj bilantBilanţul pe primul semestru al anului 2017 arată o scădere a criminalităţii  la nivel de judeţ, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anilor trecuţi. Din datele poliţiştilor, reiese o scădere cu peste 20 de procente, cea mai mică rată din ultimii şase ani. Cele mai mari progrese s-au înregistrat în ceea ce priveşte tâlhăriile, unde se înregistrează o diminuare cu peste 40 de procente, de la 38 de fapte, la 21.

Îmbucurător, a crescut şi gradul de siguranţă rutieră, în ciuda faptului că numărul de maşini înmatriculate pe raza judeţului a crescut vertiginos, în urma eliminării taxei de mediu. Numărul accidentelor grave s-a diminuat cu peste 10 procente. Dintr-o analiză a poliţiei rutiere reiese că cel mai periculos drum din judeţ rămîne DN2 E85

Creşterea gradului de siguranţă rutieră a fost, de altfel, una dintre principalele priorităţi ale Inspectoratului de Poliţie. Numai în primele şase luni au fost desfăşurate zeci de activităţi cu caracter preventiv,  atât independente, cât şi în parteneriat cu instituţiile de învăţământ. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!