Publicat la: 15.04.2019. 18:31 / 466 views

BUZĂUL S-A IMPUS, SÂMBĂTĂ, ÎN FAŢA CEAHLĂULUI PIATRA NEAMŢ, CU 6 LA 1

Gloria Buzău continuă parcursul excelent din retur şi reuşeste o victorie impresionantă, contra Ceahlăului Piatra Neamţ. A fost a doua etapa consecutivă când elevii lui George Timiş au reuşit să marcheze de şase ori. Mai mult, Oţelul, principala contracandidată la promovare, s-a impiedicat din nou, pierzând la Focşani, cu 1 la 2. Graţie jocului rezultatelor, Gloria conduce autoritar clasamentul seriei întâi a ligii a III-a, distanţându-se la 16 puncte faţă de gălăţeni.

gloria 2Nicio surpriză, ieri, pe Arena din Crâng. Buzoienii continuă parcursul impecabil în retur şi recidivează după meciul de la Darabani, reuşind să înscrie, din nou, şase goluri. Moldovenii, intraţi în teren după o deplasare de patru ore, chiar în ziua meciului, n-au reuşit să repete meciul din tur, în care puseseră reale probleme Gloriei.

Elevii lui George Timiş au dominat clar, pe toată durata partidei, reuşind să puncteze de două ori în primele zece minute ale partidei, prin Truţă (min 1) şi Chipirliu (min 10). Gloria a continuat forcingul şi a mai perforat de patru ori poarta lui Alex Barna, prin acelaşi Chipirliu de două ori, Ricardo Mihalache (min 47 şi 54) şi Cosmin Ţapu (61)

Gloria este virtual promovată în Liga a II-a, în contextul în care evoluţiile Oţelului sunt din ce în ce mai palide. Echipa de la Dunăre termină sezonul în genunchi şi înregistrează încă o înfrângere, 1 la 2, în deplasare cu CSM Focşani.

Etapa viitoare, Gloria va juca la Râmnicu Sărat, împotriva CSM-ului din localitate, echipă care a pierdut, ieri, 1 la 3 cu KSE Târgu Secuiesc. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!