Publicat la: 10.09.2020. 18:13 / 894 views

BUZĂUL, ÎN TABLOURI. A FOST PUSĂ PE SIMEZE EXPOZIȚIA ”MĂGURA ART 2020”

Șase artiști plastici din toată țara au participat în luna august la cea de-a șaptea ediție a Taberei Naționale de documentare și creație ”Măgura Art 2020”, un proiect realizat de Filiala Buzău a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău.

magura art 3 susnea

Artiștii vizuali profesioniști Doina Brăescu, Sorin Otânjac, Ovidiu Ionescu, Florin Șuțu, Diana Tăicuțu și Valeriu Șușnea, care este și inițiatorul și organizatorul Taberei, au pus în operă tot ceea ce i-a impresionat din documentarea de pe Valea Buzăului.

Ultima etapă a proiectului constă în realizarea unui catalog, care va cuprinde toate lucrările realizate de cei șase artiști profesioniști pe perioada Taberei.

Un alt proiect important, ”Buzău – oraș deschis artei”, urmează să fie realizat cu participanți buzoieni și în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul de Cultură ”Alexandru Marghiloman”.

Cel mai mare eveniment expozițional al anului – Bienala ”Ion Andreescu” – care va fi găzduită în cele două săli ale Galeriilor de Artă cu același nume, va aduce pe simeze lucrări de excepție ale artiștilor români, dar și din alte țări. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!