„Buzăul citește”. Câștigătorii au primit un cabinet de lectură

„Buzăul citește”. Câștigătorii au primit un cabinet de lectură

Și anul acesta concursul inter-școlar Buzăul citește s-a bucurat de o participare numeroasă. Câștigătorii au primit toate cele necesare pentru amenajarea unui loc de citit în școala lor, inclusiv multe cărți.

În fiecare an Primăria Buzău organizează concursul inter-școlar de lectură „Buzăul citește”, împreună cu Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”.

În fiecare an, Primăria donează peste 80.000 de cărți printr-un proiect unic la nivel național, „Buzăul citește”, prin care fiecare elev din municipiul Buzău, de la clasa zero la clasa a XII-a primește câte  4 cărți și câte un jurnal de lectură, toate gratuite.

Elevii care reușesc să se claseze pe primul loc au posibilitatea să amenajeze în școala lor o zonă de lectură dotată cu bibliotecă, fotolii, lampadar, accesorii pentru încurajarea cititului și multe, multe cărți.

Edilii buzoieni știu că investiția în educație este cea mai importantă investiție în viitorul unei comunități și nu precupețesc niciun efort pentru a crea copiilor din Buzău cele mai bune condiții de învățare și de dezvoltare personală.

2 Comentarii la: “„Buzăul citește”. Câștigătorii au primit un cabinet de lectură

  1. Unde este realitatea?Se difuzează doar ce este roz dar părțile în care elevii au început să plângă din cauza întrebărilor și răspunsurilor date greșit. A fost un concurs pe pile și doar atât, josnic..

  2. Realitate? 0 , unde se difuzează și varianta adevărată a concursului in care unele echipe pierd pe nedrept ??

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și