BUZĂUL, CENTRUL MODELISMULUI MONDIAL. CAMPIONATELE EUROPENELE VOR FI ORGANIZATE LA BUZĂU

BUZĂUL, CENTRUL MODELISMULUI MONDIAL. CAMPIONATELE EUROPENELE VOR FI ORGANIZATE LA BUZĂU

Federaţia Româna de Modelism, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Primăriile de la Buzău şi Costeşti organizează, în august, Cupa Mondială de Rachetomodele „Buzău Cup”, dar şi Campionatul European de Rachetomodele. Până în acest moment, şi-au anunţat prezenţa sportivi din 21 de ţări.

RACHETOMODELISMTradiţia modelismului buzoian a fost unul dintre criteriile principale pentru care federaţia de profil a decis ca anul acesta două evenimente majore să fie găzduite de câmpurile din jurul oraşului. În perioada 21-23 august, Cupa Mondială de Rachetomodele „Buzău Cup” va fi găzduită de Buzău în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi federaţia de specialitate. La eveniment şi-au anunţat, deocamdată, prezenţa, sportivi din 21 de ţări.

Tot la Buzău, în intervalul 24-30 august, se va disputa Campionatul European de Rachetomodele. Buzăul nu a fost ales întâmplător, la cluburile din oraş activând peste 80 la sută dintre componenţii loturilor naţionale. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și