Publicat la: 16.04.2019. 17:57 / 927 views

BUZĂUL ARE ÎNCĂ O ECHIPĂ ÎN LIGA I. ECHIPA DE VOLEI MASCULIN A GLORIEI A PROMOVAT ÎN ELITĂ

Voleibaliştii de la Gloria şi-au luat la revedere de la liga secundă. Buzoienii au defilat, la turneul de promovare reuşind trei victorii, din tot atâtea posibile, într-o grupă cât se poate de dificilă, din care au mai făcut parte Rapid, Timişoara şi Zalău.

volei promovareSCM Gloria se poate lăuda cu o nouă promovare. Elevii lui Răzvan Parpală au reuşit să promoveze chiar înainte de ultimul meci al barajului, după ce au învins, pe rând, SC UV Timişoara şi Rapid Bucureşti.

În cea de-a treia partidă, rezervele Gloriei s-au impus în trei seturi cu VC Zalău, în cel mai dezechilibrat duel. Zalăul nu a emis niciun fel de pretenţie, nici măcar în faţa garniturii secunde a buzoienilor, în contextul în care Răzvan Parpală a oferit minute chiar şi sportivilor care nu evoluaseră deloc în acest sezon.

Performanţa roş-albaştrilor  vine la doar doi ani de la înfiinţarea secţiei. Gloria putea avea chiar două echipe în elită, dar fetele au ratat surprinzător, promovarea, la turneul disputat săptămâna trecută, la Medgidia. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!