Publicat la: 18.04.2019. 18:28 / 835 views

BUZĂUL ARE CETĂŢEAN DE ONOARE DE 100 DE ANI. GHEORGHE BĂDULESCU ESTE VETERAN DE RĂZBOI

Momente extrem de emoţionante la Primăria Pietroasele. Reprezentanţii Consiliului Judeţean s-au deplasat special pentru a oferi distincţia de cetăţean de onoare unui veteran de război în vârstă de 100 de ani.

cetatean 1După ce săptămâna trecută a fost sărbătorit la împlinirea a 100 de ani, ieri, veteranul de război Gheorghe Bădulescu a primit distincţia de cetăţean de onoare al judeţului Buzău. Ceremonia a fost oficiată de preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu.

În ciuda vârstei şi a emoţiilor puternice, nea Gheorghiţă, aşa cum este cunoscut în comunitate, a găsit puterea să rostească câteva cuvinte de mulţumire.

Gheorghe Bădulescu a impresionat autorităţile dar şi comunitatea din care face parte cu pofta de viaţă şi puterea de muncă de care dă dovadă şi la 100 de ani. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>