Publicat la: 19.07.2019. 18:22 / 401 views

BUZĂU, ORAŞ ÎNCHIS. BLOCAJE ÎN TRAFIC, PE TIMPUL CEREMONIEI DIN ROND

Pentru organizarea ceremoniei din rond, autorităţile au dispus închiderea mai multor străzi. Începând cu ora 9:00, toate căile rutiere către zona desfăşurării evenimentului au fost interzise pentru autovehicule.

trafic 3Timp de mai bine de două ore s-a circulat cu dificultate în mai multe zone ale municipiului. În intersecţiile cheie au fost mobilizaţi poliţiştii. Strada Transilvaniei, care a preluat cea mai mare parte a traficului deviat, s-a transformat într-un adevărat furnicar. 

Cel mai mult, însă, au aşteptat în trafic conducătorii auto care veneau dinspre Râmnicu Sărat şi aveau închisă intrarea în oraş. Cu toţii au fost redirecţionaţi pe centura ocolitoare a oraşului, singura variantă pentru a putea intra apoi în municipiu.

Şi conducătorii auto care au dorit să iasă spre Râmnicu Sărat au nevoiţi să circule pe variantă, unde au circulat bară la bară, până pe Podul Mărăcineni. În toată această aglomeraţie, şoferii de pe ambulanţe şi-au făcut loc cum au putut.  

În jurul orei 11:30, circulaţia în rondul din zona Unirii Nord a fost redeschisă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!