Publicat la: 29.09.2020. 18:06 / 389 views

BOGDAN DINU REVINE ÎN RING. PUGILISTUL BUZOIAN BOXEAZĂ SÂMBĂTĂ, LA PLOVDIV

Primul meci din 2020 al lui Bogdan Dinu este programat sambata, intr-o gala din Bulgaria. Pugilistul buzoian va incrucisa manusile cu germanul Frank Bluemle, un sportiv cu un palmares respectabil, 16 victorii la profesionisti.

bogdan dinuBogdan Dinu se intoarce in ring, dupa cateva luni bune de repaos impus de pandemie. Sportivul buzoian va încrucișa mănușie cu germanul Frank Bluemle, în cadrul unei gale disputate la Plovdiv, în Bulgaria. Dinu a fost invitat să ia parte la această gală, după ce a lăsat o impresie excelentă, în meciul contra lui Kubrat Pulev.

Bogdan speră ca prestația din meciul de sâmbătă să-l propulseze către gala care precede main-eventul anului, partida dintre Joshua și Pulev.

Partida dintre Dinu și Bluemle este programată să se deruleze pe durata a 10 runde, însă cei mai mulți dintre specialiști îl dau pe buzoian victorios înainte de limită. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!