Publicat la: 04.09.2019. 18:22 / 494 views

BILETE DE TRATAMENT, OFERTĂ DE TOAMNĂ. APROAPE 2.300 DE BENEFICIARI, DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

pensii 1De la începutul anului, aproape 2.300 de buzoieni au beneficiat de sejururi într-o staţiune balneară, graţie biletelor de tratament distribuite de Casa de Pensii. Cele mai multe dintre tichete au fost valorificate în perioada de vară. Pensionarii interesaţi pot depune cereri pentru seriile de toamnă.

Sunt şi pensionari care au preferat să aleagă un sejur în această toamnă, având în vedere şansele mai mari de a obţine bilete. Nu toţi, însă, au noroc.

Mai sunt disponibile bilete de tratament pentru încă şase serii, inclusiv până la începutul lunii decembrie.   

Persoanele interesate de destinaţiile pentru această toamnă pot consulta lista la sediul Casei de Pensii sau pe site-ul instituţiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!