BILANŢUL A CRESCUT LA 7 MORŢI! ASTĂZI, CRIMINALUL A FOST ADUS LA PARCHET

BILANŢUL A CRESCUT LA 7 MORŢI! ASTĂZI, CRIMINALUL A FOST ADUS LA PARCHET

Bilanţul masacrului de la Spitalul Săpoca a crescut la şapte morţi! Ieri, un bărbat de 74 de ani, victimă a agresorului din Săgeata, a decedat pe patul de spital. Astăzi, autorul crimelor a fost adus în faţa procurorului de caz.

criminal 2Astăzi, la prânz, escortat de mascaţi, criminalul a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, unde procurorul de caz l-a informat pe inculpat că a mai murit o victimă a atacului său produs la Spitalul Săpoca. Este vorba despre un bărbat care avea 74 de ani. Internat la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, bătrânul suferise o intervenţie chirurgicală complexă, iar pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubat, instabil hemodinamic şi ventilat mecanic, precizează Ministerul Sănătăţii.

Autorul masacrului a stat doar 20 de minute la Parchet, unde, asistat de avocatul din oficiu, a dat o declaraţie în faţa procurorului de caz. 

Procurorul a schimbat încadrarea faptei din acest dosar, la omor deosebit de grav cu şapte victime, inculpatul fiind acuzat şi de tentativă la omor asupra a şase persoane. Anchetatorii încă aşteaptă rezultatul expertizei neuropsihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă autorul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor.

În prezent, în Bucureşti se mai află internat un singur pacient, victimă a tragediei din noaptea de 17 spre 18 august. Bărbatul este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca în stare stabilă, conştient. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și