Publicat la: 25.04.2019. 18:16 / 1.232 views

BILANŢ ÎNFIORĂTOR: 22 DE MORŢI PE ŞOSELELE BUZOIENE. A CRESCUT ÎNGRIJORĂTOR NUMĂRUL ACCIDENTELOR MORTALE

Început de an cu un bilanţ tragic pe şoselele buzoiene. Nu mai puţin de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor produse până în prezent. Se constată o creştere îngrijorătoare faţă de statistica din aceeaşi perioadă a anului trecut.

acc calnau 2Numai în ultima săptămână, şase persoane au decedat în urma accidentelor de la Buzău. Cel mai grav a fost evenimentul de la Bâlhacu, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost spulberat pe calea ferată. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Patru călători au murit iar alte două victime, printre care şi şoferul, sunt în continuare în stare gravă. Ieri, pe “şoseaua morţii”, DN 2E 85, în afara localităţii Potârnicheşti, încă doi buzoieni şi-au pierdut viaţa, după o manevră de întoarcere periculoasă, efectuată de un şofer în vârstă de 79 de ani. Acesta şi pasagera din dreapta au decedat. De la începutul anului, 22 de persoane au murit în urma accidentelor grav produse pe şoselele buzoiene. Sunt cu opt mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creşterea numărului de accidente grave a determinat şi intensificarea acţiunilor preventive efectuate de poliţiştii de la Serviciul Rutier, fapt reflectat şi de cifrele record de sancţiuni aplicate.

Bilanţul morţilor în urma accidentelor produse de la începutul anului în judeţul Buzău l-a depăşit deja cu mult pe cel înregistrat doar în prima jumătate a anului trecut. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!