Publicat la: 10.01.2019. 19:20 / 1.311 views

BĂUT LA VOLAN, A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI. A IZBIT PUTERNIC O DUBĂ AFLATĂ LA SEMAFOR

accident garaUn buzoian în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.  Miercuri seară, tânărul se afla la volanul unui autoturism cu volan pe dreapta, deplasându-se dinspre spitalul CFR înspre gară. Ajuns în dreptul Penny Market, tânărul a izbit puternic din spate o dubă care aştepta la semafor, după care a plecat de la locul faptei ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Deşi maşina sa era făcută praf, tânărul a continuat să conducă până pe strada Filantropiei, acolo unde a fost prins de poliţişti. O dâră groasă de ulei a fost lăsată de la locul impactului până în intersecţia în care maşina a cedat. În caz contrar, crede şoferul dubei, bărbatul ar fi continuat să fugă de poliţişti, pentru a scăpa basma curată.

Politistii l-au dat jos din maşină şi au înţeles imediat că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Urcat în dubă şi dus la audieri, şoferul vinovat a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv. Imediat, şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean, unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!