Bătaie cu topoare, în plină stradă, la Rm. Sărat. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Bătaie cu topoare, în plină stradă, la Rm. Sărat. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Scene șocante, ieri seară, la Râmnicu Sărat. Un bărbat a intrat cu mașina intenționat în grupul celor care îi agresau tatăl. S-a întâmplat după o bătaie cu topoare și lopeți izbucnită pe strada Focșani, între membrii a două familii, care s-au luat la ceartă după o petrecere. Au fost rănite cinci persoane, trei dintre ele ajungând la spital, pentru îngrijiri medicale. Șoferul care a intrat cu mașina în grupul de agresori ai tatălui său a ajuns în arest.

Două familii s-au luat la ceartă în timpul unei petreceri la Râmnicu Sărat. Conflictul a escaladat, iar scandalul s-a mutat în stradă, acolo unde s-a iscat o bătaie generală, în care s-au folosit chiar topoare și lopeți. La un moment dat, un tânăr, al cărui tată era agresat, s-a urcat la volanul unei mașini. Într-un gest de disperare, bărbatul a demarat și a intrat intenționat în grupul de persoane prinse în altercație.

În urma impactului, trei oameni au fost răniți. Printre victime, chiar tatăl celui care era la volan. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanță. Un martor a transmis live, pe rețelele sociale, urmările incidentului.  

În total, în urma evenimentelor de ieri seară, cinci oameni au fost răniți și au primit îngrijiri la fața locului. Trei dintre aceștia, în stare mai gravă, au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Polițiștii din Rm. Sărat au continuat, peste noapte, ancheta în acest caz. Bărbatul de 29 de ani, care a intrat cu mașina în grupul de persoane, a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările în acest caz sunt efectuate de procurori, sub acuzația de tentativă la omor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și