Publicat la: 24.02.2020. 18:30 / 648 views

BAL CARITABIL AL CRUCII ROȘII. TEMA EVENIMENTULUI A FOST DRAGOBETELE

Mâncăruri alese, vinuri fine, un program artistic rafinat și o atmosferă cât se poate de relaxata. Acestea au fost atuurile organizaţiei buzoiene a Crucii Roşii, pentru a scoate cât mai mulţi bani, din buzunarele inimoşilor invitaţi ai balului anual. Ediţia de vineri a avut drept tematică Dragobetele, sărbătoarea romanească a iubirii.

 bal caritabil crucea rosie 2  bal caritabil crucea rosie 1

Evenimentul ajuns deja la cea de-a șaptea ediție a avut ca scop strîngerea de fonduri cu ajutorul cărora  organizația buzoiană să-și poată achiziționa un mijloc de transport. Anul acesta, tema aleasă a fost “Dragobetele”, sărbătoarea românească a iubirii, după ce, la ediția anterioară, balul s-a derulat sub tematica anilor 20.

Organizatorii evenimentului au fost încântați de prezența semnificativă a buzoienilor. Suma colectată a fost de aproape 18.000 lei.

O parte semnificativă din suma stransă la bal a fost donată de un grup de tineri antreprenori, oameni care au aflat despre eveniment grație portalurilor de socializare.

Prima ediţie a Balului Crucii Roşii a fost organizată în 2008. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!