Publicat la: 07.12.2017. 19:19 / 1.148 views

AVOCATUL POPORULUI, ULTIMELE AUDIENŢE DIN 2017. APROAPE 200 DE BUZOIENI AU RECLAMAT ÎN ACEST AN

Anul acesta, aproape 200 de buzoieni au apelat la Avocatul Poporului, în cadrul audienţelor susţinute lunar la Prefectura Buzău. În top au rămas problemele de fond funciar, dar au existat şi reclamaţii cu privire la calculul pensiilor ori situaţii de abuzuri din partea unor autorităţi. Astăzi, un expert al Avocatului Poporului a avut la Buzău ultima rundă de audienţe din acest an.

avocat decChiar dacă la sesiunea de azi nu s-au prezentat foarte mulţi petiţionari, expertul din cadrul Biroului Teritorial Ploieşti a avut de-a face cu probleme importante pentru cei care au fost în audienţă.

Au mai apărut sesizări odată cu modificările recente privind calculul unor drepturi băneşti pentru pensionari, dar şi reclamaţii de sezon. 

A fost un an mai solicitant pentru specialiştii instituţiei, dat fiind numărul în creştere al sesizărilor depuse de cetăţeni din judeţul Buzău.

La audienţele lunare din acest an, aproape 200 de buzoieni au mers la expertul venit din partea Avocatului Poporului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!